הנוסחה להצלחה

הגבינה

הגבינה היא 100% גבינת עמק אשר מגיעה כל יום מוקדם בבוקר ממחלבת תנובה.
הרוטב

רוטב עגבניות נעשה מעגבניות טריות ורוטב מיוחד ובנוסף 17 תבלינים ועשבי תיבול מהולים בשמן זית.
הבצק

הבצק המפורסם נעשה בעבודת יד יום יום ונאפה בתנור לפנים כמו בדרום אמריקה, דבר אשר נותן לו את האפייה הקלאסית והטובה ביותר.

הפיצות של דון פרדו נפתחות בעבודת יד על מצע קמח דורום מבצק טרי שנעשה אצלנו יום יום. רוטב העגבניות שלנו מיובא מחממה באיטליה, מיוצר מעגבניות טריות ו-17 תבלינים ועשבי תיבול מהולים בשמן זית איכותי. הגבינה שלנו מגיעה אלינו כל יום מוקדם בבוקר ממחלבות תנובה.
שילוב כל המרכיבים האלו ואופן ההכנה בתנור לבנים נותנים לכם ליהנות מטעם ייחודי וניחוח משכר השמורים רק לפיצה דון פרדו.

קצת תגובות מהפייסבוק

אין על הפיצה המושלמת הזו

אתי סנדרוסי

אכלתי בלא מעט מקומות בעולם... הפיצה שלך מושלמת

Lynn Taig

אין על הפיצה שלכם

ליאה גורן